Kraan huren, draglineschot, industriële verhuizingen, kraanverhuur, speciaal transport, transportproject, rijplaat huren

Vacature Machinist Telescoop Kraan

Vacature Machinist Telescoop Kraan

Machinist Telecoopkraan

Als machinist mobiele telecoopkraan ben je verzekerd van afwisselend werk, je werkt voor bouw-, gww-, dak-, en industriële bedrijven. Binnen het familiebedrijf krijg je een verantwoordelijke functie waarbij je zelfstandig de uitdagingen van onze klanten goed en veilig uit gaat voeren. Je bent technisch onderlegd en voert het onderhoud van de machine zelf uit om deze in optimale staat te houden. Onze opdrachtgevers hebben geen 9-5 mentaliteit en je stelt de klant centraal.  Door je ervaring weet je wat het werk inhoud en bezit je over de juiste certificaten, rijbewijs CE en code 95.

Wil jij samen met ons de uitdagingen van onze klanten aangaan? Wil jij werken in een dynamisch bedrijf met ambitie?  Reageer dan op info@verbruggen-volkel.nl 

Verbruggen-Volkel neemt nieuwe ‘groene’ Multi-tasker in gebruik

Verbruggen-Volkel heeft een nieuwe Liebherr LTC Ecomode telescoopkraan in gebruik genomen.  De LTC is de nieuwste generatie compactkraan van Liebherr en is uitgerust met verstelbare cabine tot 7.8m, ECOmode en het unieke variobase stempelsysteem.

 “Deze veelzijdige kraan is op vele fronten inzetbaar  en daarom zijn wij in staat om onze klanten beter en flexibeler te bedienen.”  Met 36 meter hoofdmast, zeer compacte afmetingen door de afneembare kist en de montagejib van 1.5m is de kraan zowel geschikt voor bouw- en industriële toepassingen. Bovendien draagt het ECOmode systeem bij aan reductie van zowel CO2- als ook de geluidsemissie.

Blijf op de hoogte over hijskranen, draglineschotten huren en meer

Liebherr LTC compactkraan montagejib 1.5 mtr